Búcsúfogadás a Hotel Clarkban

Dr. Brendon Charles Hammer, az Ausztrál Államszövetség magyarországi nagykövete 2019. október 13-án egy hároméves szolgálat után visszatért hazájába, Ausztráliába.

img 20190924 190713B0725E66 5D4F 72A3 63AF 3BFB032C4E7C

Az elmúlt évek során az Ausztráliai és Békési Polgárok Egyesülete nagyon jó kapcsolatot alakíthatott ki a nagykövet úrral, aki személyes jelenlétével megtisztelte az Ausztrál Pont avatását Békés városában, részt vett a Békéscsabai Kolbászfesztiválon, amelynek 2017-ben Ausztrália volt a vendég országa, illetve az egyesület tagjait több alkalommal fogadta Budapesten valamint Bécsben.

Egyesületünk vezetősége meghívást kapott a budapesti búcsúfogadásra, így abban a megtiszteltetésben részesülhettünk, hogy az elmúlt évek együttműködéséért személyesen fejezhettük ki köszönetünket nagykövet úrnak.

A fogadásra a Hotel Clarkban került sor, abban a szállodában, amelynek a tervezője az ausztrál építészmérnök, Anthony Gall. Az Ybl-díjjal kitüntetett, s 1993 óta hazánkban élő Anthony Gall szintén a meghívott vendégek között volt.

Egyesületünk ezúton is szeretné köszönetét kifejezni dr. Brendon Charles Hammer Nagykövet Úrnak és feleségének az Ausztráliai és Békési Polgárok Egyesülete iránt tanúsított érdeklődésükért és segítőkészségükért.